back

Banquet Hall Forum — este cunoscută drept una dintre cele mai stilate și rafinate săli de banchete din capitală. Sala Banquet Hall este cu adevărat unică, deoarece designerii au creat fiecare detaliu în așa fel, încât să vă bucurați de un confort ideal și de satisfacție la maximum.

Aici puteți organiza orice eveniment, de orice amploare:

  • nunți
  • cumetrii
  • zile de naștere
  • baluri de absolvire
  • petreceri de revelion, dar și seminare, conferințe, și multe

alte evenimente importante din viața D-stră.

Sala spațioasă este dotată cu canapele comode și moi și dispune de spațiu suficient pentru a organiza fourchette-uri la cel mai înalt nivel. Un bar care dispune de câteva mese în stil rustic vă poate oferi posibilitatea de a savura o cafea într-o ambianță liniștită, departe de atmosfera încinsă din sala mare.Sala pentru ceremonii, realizată în ritmul ultimelor tendințe tehnice, cu un spaţiu suficient de dans, va permite tuturor invitaţilor să savureze din plin atmosfera sărbătorii Dvs. Sala pentru conferințe oferă posibilitatea de a desfășura atât conferințe de orice tip, cât și adunări, întruniri, ședințe sau alte manifestări de tip închis sau deschis. Sala este dotată cu tehnică de ultimă generație, proiectoare cu ecrane, microfon, tribună etc

Ambianţa la Banquet Hall Forum este una selectă și familiară, în acelaşi timp. Iar bucătăria noastră excelentă este complinită de o manieră profesionistă de deservire. Meniul este foarte variat, unul de-a dreptul tentant şi delicios, iar produsele sunt de calitate înaltă, bio — ecologice, primite de la furnizori demni de încredere. Meniul poate fi alcătuit conform contingentului de oameni, conform preferințelor culinare și, nu în ultimul rând, conform bugetului disponibil. Bucătăria europeană este adaptată oricărui eveniment în așa fel, încît fiecare din invitați să rămână frumos impresionat și profund mulțumit. Personalul este calificat și selectat cu multă atenție, cu o vastă practică în domeniu dar și instruit conform cerințelor unei deserviri de rang înalt. Veți avea parte de toată atenția și respectul din partea lor, ceea ce vă va îndemna sa ne vizitați iar și iar, la orice eveniment din viața D-stră.


 

Cu noi evenimentul Dvs. poate deveni o adevărată poveste!